HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT


Huisregels bij de Killesteynruiters


Leden van PSV de Killesteijnruiters mogen, als hun lidmaatschap dit toelaat, gebruik maken van het gehele terrein van onze vereniging.


Het is niet toegestaan om met paarden / pony’s op het terrein van de andere verenigingen, behorende bij het Sportcomplex in Lexmond, te gaan rijden. Wordt dit toch gedaan dan is de vereniging hiervoor niet aansprakelijk.


*Voor personen die geen lid zijn van PSV de Killesteijnruiters is het niet toegestaan om gebruik te maken van het terrein van de vereniging; niet met een eigen paard, maar ook niet op het paard van iemand die wel lid is van de vereniging.


Het lidmaatschap van PSV de Killesteijnruiters is persoonsgebonden en niet paardgebonden.


Uw lidmaatschap wordt automatisch geïncasseerd op de onderstaande data:Alle leden, met uitzondering van de donateurs, zullen jaarlijks ingedeeld worden in het klusrooster. Dit houdt in dat je één maal per jaar verplicht bent te helpen met het onderhoud van het terrein. Verzaak je deze plicht dan staat hier een boete tegenover van € 35,= (zonde van het geld)


Na het rijden wordt iedereen verzocht de mest in de rijbak op te ruimen en zowel het hek van de rijbak als van het terrein te sluiten.


In de rijbak mogen geen paarden gelongeerd of losgelaten worden. Hiervoor kun je de longeerbak gebruiken.


De avond voorafgaand aan een evenement wordt door vrijwilligers gebruikt om de bak te slepen en te zorgen dat ons terrein er tijdens het evenement netjes en glad bij ligt. Gelieve de avond voorafgaand aan een evenement niet te rijden in de bak.


Hulp aan leden (buiten de lessen om) door niet leden van onze vereniging is toegestaan. Het is echter niet mogelijk de bak hiervoor te claimen, het kan dus mogelijk zijn dat meerdere leden tegelijk rijden cq geholpen worden. Het is echter niet toegestaan dat het paard / pony van een lid door een niet lid wordt gereden tijdens deze hulp. Zie hiervoor de voorafgaande regel hierboven aangegeven met een *.


Het dragen van een veiligheids helm tijdens het rijden op het terrein van de vereniging is verplicht.Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden of via het secretariaat welkom@killesteynruiters.nl.


Wij wensen je veel rijplezier bij onze vereniging!

Reglement

ier lees je het Huishoudelijke Reglement (laatst aangepast februari 2016)